Supă cremă de conopidă cu ardei copți

Incarca...
Supă cremă de conopidă cu ardei copți

Astăzi îți prezentăm o rețetă sănătoasă de supă cremă cu ardei copți și conopidă, ideală pentru zilele de post.


Urmează pașii de mai jos și nu uita de aliatul de încredere pentru a pasa legumele și a oferi cel mai bun gust supei: Blender de mână din oțel inoxidabil, Royalty Line!

 

Ingrediente pentru supă cremă:

  • 1 conopidă marime medie
  • 5 căței de usturoi
  • 2 cepe 
  • 3-4 ardei grași copți
  • 1 linguriță de cimbru
  • 2 linguri ulei de măsline
  • sare și piper după gust

 

Mod de preparare supă cremă de ardei copți și conopidă

Legumele se curăță și se pun la fiert într-o oală din aluminiu, mai puțin ardeii copți care se vor amesteca după ce legumele sunt fierte.

După ce legumele sunt gătite, se strecoară supa legumelor și se păstrează pentru a omogeniza la final și pentru a obține consistentă unei supe creme.

Legumele fierte, împreună cu ardeii copți, sare, piper și cimbru se pasează cu blenderul de mână  până când acestea obțin consistența unui piure.

La final se adaugă apa în care au fiert legumele, uleiul de măsline și condimente după gust și se amestecă pe foc până când încep să fiarbă.

Supa poate fi servită alături de crutoane, pe care le poți obține rapid la friteuza Supreme Hot Air Fryeer.

 

 Poftă bună!



Te-ar putea interesa